Nieuwe single ‘Geef mij de sleutel van jouw hart’

25 mei 2022

PERSBERICHT

STEFAN MONDIAL – GEEF MIJ DE SLEUTEL VAN JOUW HART

Goldstar Music – Emile Hartkamp & Norus Padidar
Dennis van der Kraan – Score Promotions

Hoe fijn kan het zijn als een artiest zijn hart laat spreken met betrekking tot muzikale voorkeur, zonder zich te mengen of mee te gaan in de nieuwe opkomende en populaire genres binnen de Nederlandstalige muziek.

STEFAN MONDIAL is gelukkig zo’n artiest en zijn muzikale DNA ligt helemaal bij de volkse muziek.

Waar velen afscheid nemen van dit stukje Nederlands Cultuurgoed, is hij één van de weinigen die dit juist wil laten horen en… waar velen nog steeds van genieten.

Met zijn opvallende unieke stemgeluid en ieder woord menend en voelend dat ie zingt, is zijn nieuwe single ’GEEF MIJ DE SLEUTEL VAN JOUW HART’ een mooi muzikaal cadeau voor alle liefhebbers van dit nog steeds populaire volkse genre.

Deze single is wederom samen met zijn team Emile Hartkamp & Norus Padidar gecreëerd, waardoor het de single is geworden die onmiskenbaar in het hele oeuvre van Marianne Weber, Frans Bauer e.a. gezet kan worden maar anno 2022 en nog steeds, dat sentiment rakende.

Zet je hart maar open voor de nieuwe single van Stefan Mondial en doe je het niet, onthoud dan dat hijzelf de sleutel heeft, waarmee hij je hart binnendringt.

Bekijk hier de clip!