Nieuwe single “Al mijn dromen”

11 augustus 2021

Tot op de dag van vandaag is Stefan Mondial heel erg blij dat Norus Padidar hem vier jaar geleden aansprak om een keer een afspraak te maken met Emile Hartkamp en hem om te praten over het opnemen van een single bij Goldstar Music. Dat gesprek kwam volgens Stefan als een geschenk uit de hemel omdat veel artiesten toch wel opkijken naar dit producers-duo die de éne hit na de andere uit de mouw schudden.

De vierde single van Stefan die door Emile & Norus is geproduceerd heeft als titel ‘Al mijn dromen’ meegekregen. ‘Het is wel even iets anders geworden dan wat je van mij gewend bent. Tijdens de voorbespreking voor dit nummer gaven Emile & Norus aan dat het uitbrengen van een serieus liedje ook mensen kan bereiken die niet van feestmuziek houden. Emile schreef vervolgens een prachtige tekst, waarvan de verhaallijn in de clip op een perfecte manier wordt weergegeven. Dat heeft Ger Oerlemans heel erg goed in elkaar weten te zetten. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en hoop dat deze net zoveel in de TV Oranje Verzoekparade te zien is als m’n voorganger ‘Vergeten hoe je heette’. Sinds de lancering op 9 december 2020 komt de clip dagelijks de huiskamer binnen. Vanaf donderdag 12 augustus kan men stemmen op ‘Al mijn dromen’, dus dat is een sublieme vervanger’, meent Stefan.

Net zoals alle andere artiesten hoopt Stefan dat vanaf 13 augustus de uitgaansgelegenheden nu wel open mogen blijven. Een paar weken geleden stond zijn agenda weer goed gevuld. Daar kwam ineens een einde aan. ‘Het is onvoorspelbaar en grillig hoe het allemaal loopt. Ook al kan ik niet optreden….ik blijf met m’n nieuwe single wel ‘onder de mensen’, glimlacht Mondial.

De single is te downloaden/beluisteren via onderstaande links:

https://bit.ly/AlMijnDromen_SP (Spotify)

https://bit.ly/AlMijnDromen_DZ (Deezer)

https://bit.ly/AlMijnDromen_Ap (Apple Music)