Nieuwe single van Stefan (release 15 april 2020)

3 april 2020

Artikel uit de Groenlose Gids, 30 maart 2020

Stefan Mondial, de altijd vrolijke en optimistische Grolse zanger van het levenslied, komt met een nieuwe single. Met het nummer ‘Is het echt te laat’ is de bekende Grollenaar binnenkort te horen op de radio en uiteraard ook via de social media.

Een boodschap
De nieuwe single is geschreven en geproduceerd door Norus Padidar en Emile Hartkamp, twee grootheden uit het Nederlandstalig genre. Het duo is onder andere verantwoordelijk voor de successen van Frans Bauer, Marianne Weber, Jannes, René Froger, Jan Keijzer & Annie, Grad Damen en vele anderen. Stefan is blij met de samenwerking met het succesvolle duo: “Ik ken Norus Padidar al ruim 22 jaar. Hij heeft een tijd in Groenlo gewoond en we spraken elkaar regelmatig. Met hem heb ik mijn muzikale wensen besproken; ik wilde een écht levenslied met een boodschap en dat is heel goed gelukt.” Het nummer gaat over de kracht van de liefde, zo vertelt Stefan: “Het is een verhaal over een relatie die uitgeblust lijkt maar door elkaar meer liefde en aandacht te geven, weer volop kans van slagen heeft. De liefde overwint!” Verschillende bekende en minder bekende mensen hebben aan de nieuwe single meegewerkt zoals Remco Smeets, Saskia ter Linden, Colette Wanink, Mika Heijnen en de ondernemers van restaurant Humphrey’s in Arnhem.

Positief blijven
Optreden met het nieuwe nummer zit er voorlopig, door de coronacrisis, niet in. “Helaas zijn alle optreden geannuleerd en mogen er tot 1 juni geen evenementen worden gehouden. In de tussentijd kan ik echter wel volop mijn nieuwe single promoten op de radiostations. Telefonisch uiteraard, want studiobezoeken zijn nu ook niet meer aan de orde.” Het zijn rare tijden voor iedereen maar Stefan blijft optimistisch: “Ik hoop dat de mensen in deze moeilijke tijd een lichtpuntje vinden in mijn muziek. Laten we vooral positief blijven en lief zijn voor elkaar. We gaan het samen redden. Daarvoor is het echt niet te laat!”

De nieuwe single ‘Is ‘t echt te laat?’ van Stefan Mondial gaat op woensdag 15 april in première bij de landelijke radiostations, op social media en op TV Oranje. De clip is ook te bekijken op Youtube en het nummer is te downloaden in de verschillende downloadportals.