Stefan bij het Leids festival van het levenslied op 10 februari 2019

22 januari 2019

In 2019 is het 100 jaar geleden dat Mary Servaes-Beij, beter bekend als de Zangeres zonder Naam, in Leiden werd geboren. Aan het begin van dit gedenkjaar trappen wij af met een theatrale middag met muziek van de Zangeres zonder Naam. Winnaars en finalisten van het Leids Festival van het Levenslied en andere bekende artiesten zullen de pareltjes uit het uitgebreide oeuvre van de Zangeres ten gehore brengen, omlijst met sketches die terugvallen op haar leven, het tijdsbeeld en haar plaats in de Nederlandse muziekhistorie. Cultuurwethouder Yvonne van Delft zal op bruisende wijze het herdenkingsjaar openen met het tappen van het speciale themabier gemaakt door Leidsch Bier.

Met onder andere: Stefan Mondial, Karel Kaasschaaf (Los Nederpopcovers), Robert van Hemert, De Slechte Band uit Leiden, Er Welt Een Traan en Harmina de Jonge als de Zangeres zonder Naam!

Kaarten zijn hier te verkrijgen!