Nieuwe single ‘Geef mij een beetje dit’

6 november 2018

Begin november 2018 is de nieuwe single van Stefan Mondial gereleased.

‘Geef mij een beetje dit’ is de titel van het nieuwe nummer van Stefan Mondial. Het lied gaat over liefde geven en dat je daar gelukkig van wordt. De muziek is van Emile Hartkamp en Norus Padidar en Stefan Mondial heeft samen met Manfred Jongenelis de tekst geschreven. Het is dan ook zeker een autobiografische tekst. Stefan is altijd vrolijk en wil mensen graag iets meegeven aan hun dag, dat komt in het liedje terug. Liefde geven, in welke relatie dan ook, is zo mooi. Dat is de boodschap. In het achtergrondkoor zingt onder andere de bekende Jody Pijper mee en één van de vaste achtergrondzangeressen van Frans Bauer. Ook Nelleke Brzoskowski, bekend van de George Baker Selection, maakt deel uit van het koor. De single is geproduceerd door Manfred Jongenelis. De clip hier te bekijken.